آخرین اخبار
اطلاعیه فراخوان جذب متقاضیان گذراندن تعهدات قانونی مقطع دکتری تخصصی در مرکز ملی مطالعات اعتیاد، دانشگاه علوم پزشکی تهران:
مرکز ملی مطالعات اعتیاد، دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور تکمیل کادر هیئت علمی خود از فارغ التحصیلان دانشگاههای معتبر که واجد شرایط مندرج در جدول زیر باشند، به عنوان عضو هیئت علمی تعهداتی دعوت می کند.
بازدید هیئت مدیریت مبارزه با مواد مخدر کشور عراق از مرکز ملی مطالعات اعتیاد
جمعی از متخصصین عراقی از مرکز ملی مطالعات اعتیاد بازدید کردند.
بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز ملی مطالعات اعتیاد
بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران
گامهای جدید دانشگاه علوم پزشکی تهران در تقویت فعالیتهای پیشگیری از اعتیاد: تأکید بر نقش برجسته مرکز ملی مطالعات اعتیاد
در نشست هیئترئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران که در تاریخ ۱۸ آذر ۱۴۰۳ برگزار شد، فعالیت های علمی و آموزشی مرکز ملی مطالعات اعتیاد دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
تمدید جایگاه مرکز ملی مطالعات اعتیاد ایران به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت (WHO) تا سال ۲۰٢۸
مرکز ملی مطالعات اعتیاد به عنوان مرکز همکاری سازمان جهانی بهداشت در امر پژوهش و آموزش در اختلالات مصرف مواد و سلامت روان برگزیده شد.
ثبت دوره آنلاین ارزیابی، تشخیص و درمان اعتیاد های رفتاری
در سالهای اخیر شاهد تعداد فزایندهای از افرادی بودهایم که اشکال جدیدی از اعتیاد را نشان میدهند که دیگر ارتباطی با مصرف مواد روانگردان ندارند، بلکه مربوط به عود رفتارهایی است که باعث ناراحتی و رنج روانی میشود.
برگزاری دورههای MMT ویژه پزشکان و روانشناسان در مرکز ملی مطالعات اعتیاد
دوره های MMT به صورت آنلاین در مرکز ملی مطالعات اعتیاد برگزار می شود.
مرکز همکار WHO
مرکز ملی مطالعات اعتیاد در سال 1394 به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در آموزش و پژوهش بر اختلالات مصرف مواد و سلامت روان (WHO Collaborating Center for Research and Training on Substance Use Disorders and Mental Health انتخاب شد و این حکم 10 فروردین 1399 به مدت 4 سال تمدید شد.
قطب آموزش منطقه ای
ارتقای جایگاه منطقه ای و بین المللی قطب در امر آموزش، پژوهش و مشاوره به سیاست گذاران، تاثیرگذاری مستقیم در راه اندازی خدمات درمان و کاهش آسیب حداقل دو کشور در منطقه، فراهم نمودن "بهترین تجارب" در امر درمان و کاهش آسیب با استفاده از شواهد بومی و منطقه ای، برگزاری کارگاه های آموزشی در زمینه درمان جایگزینی مواد اپیوئید (OST) برای کشورهای منطقه، برگزاری کارگاه های آموزشی در زمینه برنامه های سرنگ و سوزن (NSP) برای کشورهای منطقه، فراهم نمودن مشاوره فنی برای کشورهای منطقه در زمینه تدوین برنامه های ملی درمان اعتیاد