پژوهشگران

علیرضا بیات

کارشناس سلامت جنسی

پژوهشگر، مشاور و آموزشگر

علیرضا بیات متولد 1363  با مدرک کارشناسی بهداشت عمومی فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی ایران است. ایشان حدود 12 سال در زمینه سلامت جنسی فعالیت پژوهشی، آموزشی و مشاوره ای داشته اندبیات تجربه کاری خود را از دوران دانشجویی بعنوان دستیار پژوهشگر در پروژه "چگونگی رفتارهای پرخطر جنسی در نوجوانان" آغاز نموده است.بعد از فارغ التحصیلی فعالیت های مرتبط در زمینه سلامت را در دوران خدمت سربازی در بیمارستان شهید چمران ادامه داده  و همواره مورد تقدیر مدیران مستقیم خود قرار گرفته است همچنین از فعالیت های ایشان می توان به همکاری با گروه سلامت جنسی و خانواده مرکز تحقیقات ترمیم ضایعات مغزی و نخاعی زیر نظر استاد محترم خانم دکتر مرقاتی خویی-سکسولوژیست و هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران- را نام برد این دو همکاری خود را ادامه داده تا در سال 93 با مدیریت خانم دکتر مرقاتی خویی و همکاری آقای بیات اولین کلینیک سلامت جنسی بطور تخصصی در مرکز ملی مطالعات اعتیاد ایران راه اندازی گردید راه اندازی این کلینیک نقطه عطفی در گسترش پژوهش های سلامت جنسی در اعتیاد بوده است. فعالیت های مشاوره ای، آموزشی و پژوهشی ایشان در زمینه های ارتقا سلامت جنسی عموم جامعه مخصوصا نوجوانان و جوانان، اقلیت های جنسی، اعتیاد و پیشگیری از بیماریهای جنسی عفونی می باشد.  همچنین ایشان در سال 2017 موفق به دریافت بورس مطالعاتی با هدف  ارتقا توانمندی های تخصصی و حرفه ای  از آمریکا شد.

لینک پروفایل در گوگل اسکالر

مرضیه حمزه زاده

مرضیه حمزه زاده در سال 1368 در شهرستان سراب استان آذربایجان شرقی متولد شد. در سال 1389 در رشته روانشناسی بالینی از دانشگاه شهید بهشتی در مقطع کارشناسی و در سال 1393 در رشته روانشناسی بالینی از دانشگاه علامه طباطبایی تهران در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شد. هم اکنون در حال تحصیل دوره دکتری رشته مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با پایان نامه تحت عنوان "اثربخشی  مداخله مبتنی بر BCI بر تغییر برانگیختگی هیجانی مبتلایان به اختلال بازی" است. عمده پژوهش ها و علاقه­مندی­های او روی مباحث اعتیاد رفتاری و استفاده سالم از فضای مجازی است.

 لینک CV

مریم اردشیر

مریم اردشیر متولد سال 1374 و فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی تهران با مدرک MD-MPH می باشم. از سال 1400 به عنوان پژوهشگر در دپارتمان اپیدمیولوژی مرکز ملی مطالعات اعتیاد زیر نظر استاد محترم دکتر رحیمی-موقر مشغول فعالیت می باشم و در پروژه هایی همچون مطالعه کوهورت جوانان ایران مشغول به همکاری می باشم.

علایق پژوهشی اینجانب مطالعات اپیدمیولوژیک حوزه سلامت روان، اختلالات روانی و مصرف مواد و الکل می باشد.

لینک CV

یسنا رستم آبادی

متولد 1374 دانشجوی پزشکی ورودی 92 و mphورودی 95 دانشگاه علوم پزشکی تهران

 لینک CV

زهرا نور الهی

زهرا نورالهی کارشناس ارشد سنجش و اندازه گیری، از سال 1389 به عنوان روانشناس کودک و روانسنج فعالیت خود را در کلینیک های روانشناسی زیر نظر بهزیستی و سازمان نظام روانشناسی را شروع کرده است. تخصص ایشان در آموزش تست های روانشناختی در سازمان بهزیستی، دانشکده علامه طباطبایی و کلینیک های روانشناسی را می باشد.

از سال 1396 به عنوان پژوهشگر روانشناسی به تیم کوهورت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران پیوسته و تا انتهای فاز یک آن همکاری مستمر داشته است.

از اردیبهشت سال 1400 به عنوان ناظر در پیمایش ملی سلامت روان همکاری خود را با مرکز مطالعات ملی آغاز کرده و سپس به عنوان کارشناس پژوهش در بخش اپیدمیولوژی مرکز و همکار در درمانگاه فعالیت دارد.

 

دکتر محمد صالحی

 متولد 1345 تهران - فوق دیپلم رادیولوژی - پزشک عمومی - در حال حاضر دانشجوی دکترای تخصصی مطالعات اعتیاد - از سال 1376 پزشک عمومی و از سال 1384 کلینیک خصوصی ترک اعتیاد. ورودی سال 1369 دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و فارغ التحصیل فروردین 1376. دوران طرح درمانگاه شبکه بهداشت دماوند و مطب شخصی تا سال 1380. سپس به مدت ۶ سال مسئول فنی درمانگاه شبانه­روزی شهرری و از سال 1384 کلینیک درمان سومصرف مواد را تاسسیس نمودم. در سال 1395 در رشته مطالعات اعتیاد در مقطع دکترای تخصصی در دانشگاه تهران مشغول به تحصیل می­باشم. علائق پژوهشی بنده طراحی و تحلیل سیستم­های اتوماسیون اطلاعات پژوهشی پزشکی؛ پژوهش­های بالینی در درمان اعتیاد می­باشد.

 لینک CV

کامیار غنی

در سال 1348 در تهران متولد شدم. مدرک کارشناسی روانشناسی بالینی را در سال 1371 از دانشگاه علامه طباطبایی دریافت کردم. در سال 1386 مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی را از دانشگاه آزاد اسلامی- واحد علوم و تحقیقات اخذ کرده و در سال 1395 از دوره عالی بهداشت عمومی MPH گرایش پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی دانشکده بهداشت دانشگاه تهران فارغ التحصیل شدم. در سال 1392 وارد رشته دکترای تخصصی مطالعات اعتیاد دانشکده فناوریهای نوین پزشکی  دانشگاه علوم پزشکی تهران شده و هم اکنون مشغول انجام کارهای پایاننامه در مرکز ملی مطالعات اعتیاد(اینکاس)می باشم. همزمان مشغول فعالیت و همکاری با مراکز تخصصی در زمینه روانشناسی و اعتیاد می باشم. علایق اصلی اینجانب؛ موضوعات مربوط به فعالیتهای پیشگیرانه در نوجوانان و جوانان و همچنین انواع اعتیادهای رفتاری و درمان آنها می باشد.

 لینکCV

حبیب یوسفی

حبیب یوسفی، کارشناس ارشد روان‌شناسی، عضو داوطلب به مدت 8 سال بوده اند. ایشان  پس از طی کردن دوران کارشناسی در رشته‌ی مهندسی برق، به دلیل علاقه‌ی فراوان به رشته‌ی روان‌شناسی، تغییر رشته داده و در مقطع کارشناسی ارشد رشته‌ی روان‌شناسی بالینی فارع‌التحصیل می‌شود. در سال ۱۳۹۵ با کمک دکتر مرقاتی خویی به عنوان استاد راهنما، پایان‌نامه‌ی خود را  با عنوان " پیش‌بینی مهارت‌های ارتباط بین‌فردی دانشجویان متاهل بر اساس خودپنداره‌ی جنسی و ویژگی‌های جمعیت‌شناختی آنان" تهیه می‌کند. پس از آن ایشان با دریافت سوپرویژن از دکتر مرقاتی خویی، به عنوان دستیار، پژوهشگر و درمانگر حوزه‌ی جنسی به فعالیت خود ادامه می‌دهد. ایشان طی سا‌لهای فعالیت خود، خدمات گسترده‌ای را به ویژه برای معتادان و اقلیت‌های جنسی درگیر مشکلات جنسی، ارائه کرده‌اند. از علایق پژوهشی ایشان می‌توان موضوع اعتیاد جنسی را نام برد که مقالاتی را در این حوزه در مجلات معتبر بین‌اللملی به چاپ رسانده‌اند.

 

 

نسترن مالمیر،دانشجوی دکترای روان شناسی، پژوهشگر

 لینک CV

مهدیه سادات حاجی سید جوادی

مهدیه سادات حاجی سیدجوادی متولد 1368 فارغ التحصیل کارشناس ارشد شیمی دارویی هستم. پایان نامه خود را تحت عنوان سنتز مشتقات فلاونوئیدی با عملکرد مهار آنزیم سولفاتاز با هدف درمان سرطان به سرانجام رسانده و پس از دفاع از سال 97 در دانشکده داروسازی دانشگاه تهران و از سال 99 در مرکز ملی مطالعات اعتیاد زیر نظر  دکتر عبدی (هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه تهران)  دوره آنالیز دستگاهی و کار با دستگاه های آنالیز از جمله IR، GC، HPLC، UVو GC-MS را گذرانده و پس از همکاری و اجرای طرح ها و پروژه ها ی مرتبط، به آنالیز مواد مسلط شده و در حال حاضر با عنوان کارشناس آزمایشگاه و کارشناس پژوهش مرکز ملی مطالعات اعتیاد، تمرکز در انجام پروژه های تحقیقاتی آزمایشگاه سم شناسی از جمله اجرای طرح ICE (International Collaborative Exercises) تحت نظر  سازمان جهانی UNODC و انجام طرح های تحقیقاتی سنتز و شناسایی مواد مخدر نوظهور و مجهول و همچنین اجرای پروژه های تحقیقاتی  آزمایشگاه ژنتیک زیر نظر دکتر زرین دست را دارد.

حسنا توکلی، دانشجوی دکترای علوم اعصاب شناختی-هوش مصنوعی، پژوهشگر

 لینک CV

  پرنیان رافعی، کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، دانشگاه تهران - پژوهشگر

 لینک CV

مهسا محبیان

مهسا محبیان متولد سال1375  در کرمانشاه،  فارغ التحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی در سال 1400 میباشد. ایشان به مدت دوسال در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بعنوان محقق و دستیار پژوهشگر مشغول به فعالیت بوده اند. سابقه مدیریت و اجرا دو پروژه بین المللی را دارند . از جمله دوره های برگزار شده توسط ایشان میتوان به دوره تاثیر هوش مصنوعی بر جامعه، ذهن، رفتار، و رضایتمندی از دیدگاه روانشناسی، در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اشاره کرد.

دوره های علمی، عملی و تخصصی را در زمینه علوم اعصاب ( نوروفیدبک، بایو فیدبک، تی دی سی اس، نقشه مغزی، و ارتقا عملکرد با نورو فیدبک) زیر نظر اساتید بنام داخلی و خارجی گذرانده اند. از دیگر دوره های علمی ایشان میتوان به گذراندن انواع دوره های تخصصی رواندرمانی مانند: درمان شناختی رفتاری، طرحواره درمانی، درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد، دوره تربیت درمانگر و کارورزی زیر نظر سازمان نظام روانشناسی و مشاوره و نیز دوره درمان نگهدارنده با متادون زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد. حوزه های پزوهشی مورد علاقه ایشان: اعتیاد، اعتیاد رفتاری، علوم اعصاب، و نیز مطالعات بین فرهنگی میباشد. مهسا محبیان در حال حاضر با درمانگاه مرکز ملی مطالعات اعتیاد ایران، کلینیک اعتیاد رفتاری همکاری دارند.