معرفی مرکز ملی مطالعات اعتیاد بعنوان مرکز تحقیقات برگزیده دانشگاه علوم پزشکی تهران

در این جلسه دکتر قناعتی خاطرنشان کرد: کیفیت پژوهش ها اهمیت زیادی دارد و افزایش شاخص دانشگاه با کیفیت پژوهش ها بالا می رود.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی مطالعات اعتیاد، رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در آئین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده و معرفی برترین واحد‌های حوزه  تحقیقات و فناوری دانشگاه، مرکز ملی مطالعات اعتیاد به عنوان مرکز تحقیقات برگزیده معرفی گردید.

این جلسه با حضور دکتر حسین قناعتی ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران،   دکتر علی اکبری ساری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر رضا مجیدی فریدی رئیس دانشکده فناوری‌های نوین درتالار دارالفنون برگزار شد.

در این جلسه دکتر قناعتی خاطرنشان کرد: کیفیت پژوهش‌ها اهمیت زیادی دارد و افزایش شاخص دانشگاه با  کیفیت پژوهش‌ها بالا می‌رود.

وی در ادامه گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران با کمتر از ۹ درصد هیئت علمی در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، حدود ۳۰ درصد مقالات منتشر شده را به خود اختصاص داده است.

لینک اصل خبر

vcr.tums.ac.ir/Zv6po