کلنیک درمان اعتیاد رفتاری

راه اندازی اولین کلینیک درمان اعتیادهای رفتاری

راه اندازی اولین کلینیک درمان اعتیادهای رفتاری در مرکز ملی مطالعات اعتیاد وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران

اولین کلینیک اعتیاد رفتاری ایران راه اندازی شد.

کلینیک درمان اعتیادهای رفتاری

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی مطالعات اعتیاد رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، کلینیک درمان اعتیاد رفتاری راه اندازی شد.

خانم دکتر سارا جعفری، روانپزشک و مدیر درمانگاه بیان نمودند: در سال های اخیر با افزایش روز افزون اعتیاد های نوپدید روبرو هستیم. اعتیاد های نوپدید به اعتیاد هایی مانند اعتیاد به بازی، اعتیاد به خوردن، اعتیاد به قمار و اعتیاد جنسی گفته می شود. این نوع رفتارهای اعتیادی مشابه اعتیاد شیمیایی است، با این تفاوت که فرد به ماده، خاصی مانند روان گردان ها یا مواد مخدر اعتیاد ندارد. اما به رفتار یا احساسی که با انجام آن رفتار تجربه می کند، وابسته می شود.

به همین دلیل، نیاز به برنامه جامع درمانی برای این افراد وجود دارد. مرکز ملی مطالعات اعتیاد به عنوان قطب دانش اعتیاد در ایران و منطقه خاورمیانه، از مدتها پیش تحقیقات و پژوهش های متعددی را در جهت تدوین راهنماهای تشخیص و درمان، و هم چنین راه اندازی کلینیک اعتیاد رفتاری آغاز کرده بود. هم اکنون، تیمی از محققان و درمانگران زیر نظر رییس مرکز خانم دکتر رحیمی موقر و  همکاری آقای دکتر فرنام تشکیل گردیده و کلینیک راه اندازی شده است.

برای اطلاع از فعالیت این کلینیک و نحوه وقت دهی و پذیرش  به لینک زیر را مراجع نمایید.

لینک اطلاع از وقت دهی و پذیرش کلینیک

تهیه کننده: