امضای تفاهم‌نامه همکاری علمی پژوهشی بین دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری و مرکز ملی مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران

این تفاهم ‏نامه به منظور گسترش همکاری‌های مشترک در امر مبارزه علمی با مواد مخدر و روان گردان‌ها بین دفتر تحقیقات و آموزش دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری و مرکز ملی مطالعات اعتیاد مورد توافق قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی مطالعات اعتیاد رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور دکتر تهمینه باهری اسلامی مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر و دکتر آفرین رحیمی موقر ریاست مرکز ملی مطالعات اعتیاد در تاریخ یکشنبه ۱۷ دی ماه ۱۴۰۲ تفاهم نامه به امضا دو طرف رسید.

همچنین در این جلسه آقای فرزاد حسن پور رئیس اداره آموزش دفتر تحقیقات ستاد مبارز با مواد مخدر حضور داشتند.

این تفاهم‏ نامه به منظور گسترش همکاری‌ های مشترک در امر مبارزه علمی با مواد مخدر و روان گردان‌ ها بین دفتر تحقیقات و آموزش دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری و مرکز ملی مطالعات اعتیاد مورد توافق قرار گرفت.

برخی از اهداف این تفاهم‌ نامه شامل همکاری و حمایت از اجرای مشترک پروژه‏ های پژوهشی و مطالعاتی، همکاری در زمینه ایجاد پایگاه علمی و تبادل اطلاعات در حوزه مواد مخدر و روان گردان‌ ها و پیش‌ سازها، برگزاری کارگاه‏ های تخصصی و دانش افزایی برای گروه‌ های مختلف هدف است.

تهیه کننده: