هدف اصلی ما در این مرکز کمک رسانی به مردم در حوزه سلامت جنسی و ارتقاء کیفیت زندگی جنسی آنهاست. تمرکز خدمات ما سلامت و روابط صحیح است. برای دستیابی به این اهداف ما تلاش کردهایم که خدمات در محیطی امن و احترام آمیز بدور از قضاوت برای مراجعین ارائه شود تا آنها به آسانی و بطور اثربخش به اهداف جنسی خود در شرایط مناسب و سالم دست پیدا کنند. فلسفه زیربنایی خدمات در این کلینیک، خدمات مراجع محور مبتنی بر مشکل جنسی فرد و یا زوج است نه بیماری مدار!
افراد گروه
دکتر عفت السادات مرقاتی خویی، دکتری تخصصی سکسولوژی از دانشگاه نیو ساوت ویلز استرالیا، فلوشیپ فوق تخصصی اعتیاد و رفتارهای پر خطر جنسی از دانشگاه علوم پزشکی کارولینای جنوبی، آمریکا
(علیرضا بیات کارشناسی سلامت عمومی، عضو داوطلب (6 سال)
علیرضا بیات متولد 1363 با مدرک کارشناسی بهداشت عمومی فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی ایران است. ایشان حدود 12 سال در زمینه سلامت جنسی فعالیت پژوهشی، آموزشی و مشاوره ای داشته اند
آقای بیات تجربه کاری خود را از دوران دانشجویی بعنوان دستیار پژوهشگر در پروژه "چگونگی رفتارهای پرخطر جنسی در نوجوانان" آغاز نموده است.
بعد از فارغ التحصیلی فعالیتهای مرتبط در زمینه سلامت را در دوران خدمت مقدس سربازی در بیمارستان شهید چمران ادامه داده و همواره مورد تقدیر مدیران مستقیم خود قرار گرفته است.
همچنین از فعالیتهای ایشان میتوان به همکاری با گروه سلامت جنسی و خانواده مرکز تحقیقات ترمیم ضایعات مغزی و نخاعی زیر نظر استاد محترم خانم دکتر مرقاتی خویی-سکسولوژیست و هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران را نام برد.
این دو همکاری خود را ادامه داده تا در سال 93 با مدیریت خانم دکتر مرقاتی خویی و همکاری آقای بیات اولین کلینیک سلامت جنسی بطور تخصصی در مرکز ملی مطالعات اعتیاد ایران راه اندازی گردید.
راهاندازی این کلینیک نقطه عطفی در گسترش پژوهشهای سلامت جنسی در اعتیاد بوده است. از دیگر توانمندیهای تخصصی ایشان پیشگیری از بیماریهای عفونی مقاربتی (HIV/STI) در گروههای در معرض خطر مانند نوجوانان، اقلیتهای جنسی LGBT ، و افراد با سوء مصرف مواد میباشد.
از افتخارات ایشان دریافت بورس Humphrey schorarship از آمریکا میباشد. این دوره به مدت یکسال و نیم در زمینه سیاستگذاری در سلامت و مدیریت بهداشتی با تمرکز بر سلامت جنسی بوده است.
آقای حبیب یوسفی، کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی،
حبیب یوسفی، کارشناس ارشد روانشناسی، عضو داوطلب به مدت 8 سال بوده اند. ایشان پس از طی کردن دوران کارشناسی در رشتهی مهندسی برق، به دلیل علاقهی فراوان به رشتهی روانشناسی، تغییر رشته داده و در مقطع کارشناسی ارشد رشتهی روانشناسی بالینی فارعالتحصیل میشود. در سال ۱۳۹۵ با کمک دکتر مرقاتی خویی به عنوان استاد راهنما، پایاننامهی خود را با عنوان " پیشبینی مهارتهای ارتباط بینفردی دانشجویان متاهل بر اساس خودپندارهی جنسی و ویژگیهای جمعیتشناختی آنان" تهیه میکند. پس از آن ایشان با دریافت سوپرویژن از دکتر مرقاتی خویی، به عنوان دستیار، پژوهشگر و درمانگر حوزهی جنسی به فعالیت خود ادامه میدهد. ایشان طی سالهای فعالیت خود، خدمات گستردهای را به ویژه برای معتادان و اقلیتهای جنسی درگیر مشکلات جنسی، ارائه کردهاند. از علایق پژوهشی ایشان میتوان موضوع اعتیاد جنسی را نام برد که مقالاتی را در این حوزه در مجلات معتبر بیناللملی به چاپ رساندهاند.
خانم شیوا محمودی، کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، عضو داوطلب (2 سال(
خانم شیوا دانایی، کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، عضو داوطلب (1 سال(