دوره ترک سیگار

دوره آنلاین ترک دخانیات

برگزاری دومین دوره جامع مداخلات درمانی برای ترک دخانیات (سیگار، قلیان و دخانیات نوپدید)

این دوره مخصوص پزشکان و روانشناسانی است که در کلینیک ها ترک اعتیاد با مراجعینی که به دخانیات اعتیاد دارند روبرو هستند.

ویژه پزشکان، روانشناسان و متخصصین حوزه سوء مصرف مواد

بسیاری از مراجعین به کلینیک های درمان اعتیاد به مواد(MMT) مشکل وابستگی به سیگار یا سایر دخانیات مانند قلیان و ویپ را نیز دارند. برای بسیاری از درمانگران افزایش دانش و توانمندی برای کمک به اینگونه مراجعین با اهمیت است.

با هدف افزایش توانمندی درمانگران فعال در حوزه اعتیاد یا سایر کسانی که به حوزه ترک دخاینات علاقمند هستند، کلینیک ترک سیگار مرکز ملی مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران "دوره جامع مداخلات درمانی برای ترک دخانیات (سیگار، قلیان و دخانیات نو پدید)" برگزار می کند.

استاد دوره: دکتر آرش نیک خلق

• دکتری تخصصی مطالعات اعتیاد
  • دبیر علمی پژوهش انجمن زندگی بدون دخانیات
  • پزشک درمانگر و مسؤل کلینیک نیکوتین مرکز ملی مطالعات اعتیاد